UŞAK / ULUBEY - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Gölbaşı Mh. Atatürk Cd.No39 Ulubey/Uşak
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
8.50 15:25
Uşak´tan her saat başında otobüs mevcuttur.
İlçe Merkezinde olup ile 35 km uzaklıktadır.